Tillbaka

Vi söker ledsagare/avlösare!

Logga in och sök jobbet

Vi söker ledsagare och avlösare till barn, ungdomar och vuxna med olika typer av funktionsnedsättningar. Omfattningen på uppdragen varierar men det handlar oftast om några timmar i veckan och passar dig som studerar eller har annat arbete och vill arbeta extra. 

Den som på grund av sitt funktionshinder har svårt att ta sig ut på egen hand kan beviljas ledsagarservice. Insatsen syftar till att bryta isolering och öka möjligheten till aktiviteter utanför det egna hemmet. 

Avlösarservice i hemmet innebär att en anställd person tillfälligt avlöser/avlastar och tar över omsorgen från anhöriga/närstående. Syftet med insatsen är att ge vårdnadshavare, föräldrar och syskon utrymme för varandra, tid för egna aktiviteter eller tid för att vila. Insatsen utförs i den enskildes hem eller i dess direkta närhet. 

Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull och engagerad. Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och ska kunna vara drivande och motiverande då det behövs. Meriterande är om du har någon form av omvårdnadsutbildning och/eller kunskap och erfarenhet av att jobba med människor med funktionsnedsättning.

Anställningsinformation
Timanställning 

Kontakt Resursenheten vid frågor
0520-49 70 05 eller resursenheten.off@trollhattan.se