Service

Med vår service utvecklar vi staden och ökar invånarnas välmående, på uppdrag av stadens förvaltningar och våra kommunala bolag. Vi är 400 medarbetare som håller stadens parker vackra och blommande, och ser till att våra lokaler är hela och rena. Vi underhåller gator och tar hand om våra maskiner och fordon. Det är också vi som ser till att ditt brev eller telefonsamtal når rätt medarbetare. Dessutom bidrar vi till livets goda då vi lagar och serverar god och näringsrik mat i våra boenden, förskolor och skolor. Varje dag, året om strävar vi efter att arbeta effektivt och bidra till våra invånares trivsel. Vi sätter våra gäster och brukare i främsta rummet, med en genuin servicekänsla.

Möt våra medarbetare

Caroline Assia

Dietkock

(Klicka för mer information)

Cecilia Pedersen

Parkarbetare

(Klicka för mer information)

Judith Borlaug

Kock/arbetsledare

(Klicka för mer information)

Maria Svantesson

Anläggningsarbetare

(Klicka för mer information)

Fördelar med att jobba hos oss

Meningsfullhet
För oss är det viktig att känna stolthet över det vi levererar. Mer eller mindre varje dag får vi kvitto på att vi gör ett bra jobb och bidrar till en positiv utveckling av staden och välmående hos våra invånare.

Delaktighet – gemenskap
Vi har en stark teamkänsla som ger trygghet och arbetsglädje. Vi är professionella i vårt agerande och stolta över vår yrkesskicklighet. Vi lär av varandras olika erfarenheter och bakgrund, och löser tillsammans de utmaningar vi möter.

En stöttande organisation
Här får vi ett bra stöd av arbetsgivaren som vet vad jobbet innebär. Det ger mig som medarbetare möjlighet att fokusera på att lösa mina arbetsuppgifter. Vi har ett nära samarbete med kunden, som är andra förvaltningar inom staden. Det gör att vi kan ha en hög delaktighet och goda förutsättningar för en hög kvalitet.

Säkerheten i fokus
Vi strävar efter att hålla oss uppdaterade på den senaste tekniken och investerar kontinuerligt i modern utrustning. Alla ska känna att det finns rätt förutsättningar för en trygg och säker arbetsmiljö. 

Lediga jobb

För tillfället finns inga lediga tjänster
För tillfället finns inga lediga tjänster
För tillfället finns inga lediga tjänster

 

Vi söker timvikarier inom lokalvård till Serviceförvaltningen

Läs mer här!

 

 

 

 

Kontaktuppgifter till oss

Trollhättans Stad
Personalkontoret
Gärdhemsvägen 9
461 83 Trollhättan
0520 - 49 50 00
trollhattans.stad@trollhattan.se
www.trollhattan.se