Administration och utveckling

Vi leder och samordnar kommunens olika verksamheter på ett övergripande plan. Vi utvecklar Trollhättan för invånaren och planerar var det ska byggas nya bostadsområden. Vi vill att morgondagens Trollhättebor ska må bra och känna sig trygga, därför är folkhälsa samt social och ekologisk hållbarhet prioriterade områden. Den viktigaste uppgiften vi har är att bidra till att de politiska visionerna uppnås.

Vi fyller också en viktig funktion internt som stöd för vår organisation. Vi hjälper till med – och utvecklar – frågor kring administration, IT, kommunikation, personal och ekonomi. Och för att nå bästa möjliga resultat arbetar vi ständigt utifrån vår värdegrund; Omtanke, utveckling och livskvalitet.

Möt våra medarbetare

Hanna Strömberg

Personalspecialist

(Klicka för mer information)

Katarina Nyman

Integrationsstrateg

(Klicka för mer information)

Nina Isoaho

Ekonom

(Klicka för mer information)

Mia Pareklev

Verksamhetspedagog

(Klicka för mer information)

Fördelar med att jobba hos oss

Utvecklande
Vi kan erbjuda dig ett spännande och varierande arbete med frihet under ansvar och generösa möjligheter till kompetensutveckling och vidareutbildning inom många olika områden.

Teamwork
Hos oss får du arbeta tillsammans med fantastiska kollegor! Och tillsammans hjälps vi alltid åt för att lösa uppdraget, det stärker oss, skapar arbetsglädje och ökar vår gemenskap.

Möjlighet att påverka
Du har meningsfulla arbetsuppgifter och har stora möjligheter att påverka, vilket bidrar till att verksamheten utvecklas och att vi når målen som har satts upp.

Lediga jobb

För tillfället finns inga lediga tjänster
För tillfället finns inga lediga tjänster
För tillfället finns inga lediga tjänster

Kontaktuppgifter till oss

Trollhättans Stad
Personalkontoret
Gärdhemsvägen 9
461 83 Trollhättan
0520 - 49 50 00
trollhattans.stad@trollhattan.se
www.trollhattan.se